lørdag 25. oktober 2008

I'm Thinking About...




What are you thinking about?

Disse bildene er fra bloggen 'A Beautiful Revolution'
Forelsket meg i denne bloggen!



4 kommentarer:

Vikkan sa...

Det så synd sånn det er i psykitrien... Jeg er jo under bup fortsatt så det går fint for meg. Men jeg gruer meg til dagen der jeg kommer over i voksen psyk. Hadde det vært så jævla enkelt å bare skrive de søknadene hadde du jo selvfølgelig gjort det for lenge siden.. Vikkan.

smokebleu sa...

Når man allerede er under behandling i ungdomspsyk.tror jeg det skal gå fint å bytte over til voksen psyk. etterhvert. Det varierer nok litt fra by til by også.

Selv måtte jeg flytte. Ny by. Begynne på nytt. Da blir det litt vanskeligere tror jeg. Jeg håper du har fått mye hjelp innen du eventuelt skal over i voksen psyk. Hvem vet.. kanskje du er blitt mye bedre da:))

Jeg ser du forstår meg litt: ) Litt rart, to fremmede mennesker med sikkert forskjellige opplevelser/erfaringer, så allikevel kan vi forstå hverandre for man går i gjennom noe lignendes:)

Klem til deg Vikkan!

Vikkan sa...

Det er rart det ? Du er den eneste jeg har kontakt med via disse bloggene, kjekt å se at du skriver oftere! Jeg sluker hvert ord du skriver. Det er som å få se det innerste i noen i løpet av bare et par hundre ord.

Det er så utrolig deilig å bare vite at noen der ute vet hvordan det er ! Av og til føler man jo seg bare helt alene i verden, og da har jeg utrolig nok, en blogg og en venn å gå til. Det er jo selvfølgelig forferdelig synd hvordan det -er og -har vært for oss begge, men gjort er gjort og spist er spist. Så nå er det vel bare å starte fra bunnen av og jobbe oss oppover igjen! Uansett hvor langtekkelig og slitsomt (umulig) det høres ut..

Vikkan.

smokebleu sa...

Jeg og synes det er en fantastiskt følelse å vite at noen der ute vet hvordan det er. Man føler seg virkelig helt alene i verden av og til. Og det er vi jo ikke! :))

Jeg er helt enig! Det er godt å ha noen som heier på en: ) Tusen takk for kommentarer. Det kjennes godt at noen leser det jeg skriver.

Vi får snuble oss av gårde på hver vår vei:))