lørdag 14. februar 2009

Happy Valentine



Det er så mørkt i livet mitt fortiden.
Det eneste som gjør at jeg ikke tar mitt eget liv er katten min.


Picture 'Teddy Roosevelt’s diary the day his wife Alice died from Bright’s disease. He was 25, she 22'.


10 kommentarer:

Anonym sa...

Du burde ikke bare tenke på hvordan ting er kjipe nå, selv om det er vanskelig. Prøv heller å tenke på alt det fine du vil oppleve resten av livet ditt. :)
Håper ting går bedre etterhvert.

Midnight sa...

Jeg vet hvordan det er. Jeg har vært så langt nede selv. Det er bra at du finner grunner til å holde deg i live. En katt kan bety så utrolig mye! Den vil aldri svikte deg, og den vil alltid trenge deg og være glad i deg! Dessuten må du tenke på hva familie/venner ville føle. Han som dumpet deg er ikke verdt det!
Sørg for å finne ting du kan se fram til! Håper virkelig det ordner seg for deg!
Klem fra Midnight

Anonym sa...

Huff, vondt å lese hvor vondt du har det.
Det er godt at katten din holder deg i live vertfall!:)
Prøv å tenk på det positive, de små gledene i livet.. Det er faktisk de som holder oss i live :)

Lykke til Smokebleu, jeg har troen på deg (:

Anonym sa...

KJEMPE KJEMPE gla i deg...vennen min. Du skal vite hvor viktig du er for meg..uten deg hadde verden vert tom for meg..d er enda en grunn å holde seg i livet:)
millioner klemmer

CH sa...

Jeg er gla du har en katt da. De er gode venner! Ta vare på deg selv!

Jeg tenker på deg!

Injured Hero sa...

Det er trist og lese at du har det slik, men det er bra du enda har katten. Som noen andre sier vil katten alltid være der og være glad i deg.

Jeg vet du kan klare deg om du vil, selv om det virker utrolig vanskelig akkuratt nå...

Vikkan sa...

Jeg vet ikke helt hva som skjer i livet ditt, men jeg forstår at det er vanskelig. Livet er tøft, men de gode tidene kommer. Noen må vente år, mens andre har gode perioder og dårlige. Jeg er sikker på du kommer til å få det bedre etter hvert smoke bleu! Man må bare få et skubb i ræven først, også gå selv etter hvert. Som så mange andre sier, "man har selv ansvar for sin egen lykke" (noe som er litt sant, men samtidig litt usant) Det kommer gode tider til deg snart. Hver så snill å ikke ta livet av deg. Jeg kan ikke tro at det kun er en katt som holder deg igjen... Dette er livet ditt, de unge årene dine som man egentlig skal være ute å leve, ikke la det gå vekk fra deg! Jeg er klar over det dårlige helsevesnet i Norge som faen ikke klarer å finne en jævla psykolog for å hjelpe folk en gang. Måtte hele driten bare brenne i helvete. Du fortjener hjelp! Og du fortjener det nå! Reis deg opp og krev rett, er du dårlig nok har du også krav på en innleggelse, noe jeg tenker du kanskje hadde trengt. Da er det så enkelt å gå til legen å si at du er suicidal, så må dem sende deg inn uansett. Etter det, kommer du til å ha en psykolog. Reis deg opp, dra deg til legen og krev psykolog. De må nå faen med få ræven i gir snart. Du skal IKKE dø! Dette klarer du!

Jeg tror og vet at dette skal gå.
Jeg har tro på deg.

Varme klemmer fra Vikkan.

Miriam Lilliana Sundsrud Jensen sa...

Det er mange som følger med og som bryr seg om hvordan du har det. Vi er her og vi forstår <3
Det kommer bedre tider, det er viktig å huske på det..

Klem

Anonym sa...

det er riktig som en over her sier; føler du deg suicidal, er det en god begynnelse å gå til lege og si det. Du har krav på hjelp. Det kostet meg mye å be om hjelp til å begynne meg da jeg ble alvorlig psykisk syk, men nå er jeg glad jeg gjorde det, nå er jeg pasient på en psykiatrisk klinikk.
Jeg vet at de også i en del byer har en akutt psykiatrisk hjelpetjeneste hvor du kan komme uten å bestille time, når livet er så mørkt at du intet lys ser, her i Bergen hvor jeg bor heter tjensten Livskrisehjelpen.
Jeg har vært der du er, jeg er bipolar og har veldig tunge perioder. Her en liste som ligger inne på bipolarforeningen jeg ser på av og til:
http://bipolarforeningen.org/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=62

smokebleu sa...

Kjære alle sammen!
Tusen takk for at dere bryr dere! :)
Det finnes virkelig gode mennesker der ute, det er DERE bevis på: )

Jeg har virkelig nådd en bunn om dagen. Jeg svinger mellom mørke tanker og lyse tanker så raskt. Det skremmer meg. At man kan miste "kontrollen" på tanker.. skummelt!

Jeg sender dere alle en stor klem fra kalde OSLO:)