torsdag 4. desember 2008

Jeg teller timer til morgendagen. II

I morgen venter en vanskelig dag. Jeg skal inn til 4. "vurderings" time på et behandlingssted. Jeg kommer til å nekte å gå der i fra, før jeg får fram at jeg må få hjelp snart. Jeg kan ikke la livet mitt falle fra hverandre mer. Jeg har enda et lite håp om å bli frisk. Jeg vet hvor fort dette lille håpet kan forsvinne. Slukne.

Vær så snill la meg ha et behandlingstilbud innen jul. Det er mitt største ønske.

2 kommentarer:

Vikkan sa...

Takk fro at du tenker på meg og dedikerte diktet ditt til meg. Du er en fantastisk, omtenksom person, smoke bleu!

Jeg håper du får den hjelpen du fortjener snart, jeg selv har fått en veldig god nyhet! :) Det var dumt med hånden din, hva skjedde ? Sånn i detajer?

Kontakten min bor over meg i et stort hus, jeg er i vertsfamilie hos henne. Jeg kommer ikke til å bo hos henne, jeg har allerede fortalt henne det at jeg ikke hadde orket det. Jeg sa også at jeg ikke mente noe vondt med det, og det gjør jeg heller ikke, men det siste innlegget mitt var skrevet i frustrasjon..

Jeg tenker på deg hver dag. Jeg er her. Lykke til!

Klem fra Vikkan.

smokebleu sa...

Det er veldig godt å vite at du er der:)) jeg er kjempe glad for den gode nyheten din! Jeg skulle ønske det var flere slike tiltak:) Jeg håper de du kommer til å bo med er ok å bo med hehe. Men du får kanskje et stort soverom? Jeg er litt brisen her jeg skriver. . Hånden i bandasje og alt. Uff, detaljer, hehe. Veldig kort; jeg skulle lage middag- frosne hamburgere så klarte jeg å kutte meg nederst i fingeren. (skulle skille de) :(( kuttet hoved nerven. er det mulig.

Jeg er stolt av deg jeg:)

Klem