onsdag 26. november 2008

another day another cup of coffee


To be continued...

Picture by the imagist

2 kommentarer:

Vikkan sa...

Hvordan ser det ut med den hjelpen, kommer den? Bare det å ha blogg, og få tankene ned på papiret (eller daten i våres tilfelle) er terapi i seg selv. Det hjlper å få det ut, og ikke sitte alene med det. Hvordan har dagen din vært ? For min del går det ikke så veldig bra. Kommer meg så vidt ut av sengen. Var hos psykologen i dag, og jeg har valget mellom innleggelse og medisiner fortsatt. Hun sier at har jeg ikke bestemt meg innen fredag blir jeg tvangsinnlagt igjen... Hun sier jeg har et valg, men egentlig har jeg ikke det, i og med at det enten er et par nye medisiner som jeg ikke vil ha som de trøkker ned i halsen min eller innleggelse. Ikke noen spesielt gode råd fra hun damen i dag altså! ...

Klem fra Vikkan. (Håper det går bra med deg!)

smokebleu sa...

Hei!
Uff, det går faktisk veldig dårlig med meg om dagen:( Har ny time da,( time nr 4.) om en uke. Men de har enda ikke funnet ut "hvor" de skal gjøre av meg. Jeg skal prøve og få han legen til å forstå da, at vær så snill, ikke la meg vente så mye lenger.

Jeg var ute av leiligheten for første gang på 4 dager i dag. Jeg bare lukker meg helt inne i meg selv fortiden. Ikke helt bra.

Har du bestemt deg for hva du skal gjøre? Er det snakk om å legges inn lenge? Hadde det bare hjulpet så hadde det jo vært fint. Jeg forstår du blir frustrert når du har vært der før og at det ikke hjelper. Medisiner er ikke alltid løsningen det heller. Det kan være det selvfølgelig. Men det er hardt å måtte la kroppen prøve seg fram til noe som virker. Bivirkninger tar på. Uansett, krev å få vite hva de gir deg.

Lykke til! Jeg tenker på deg titt og ofte: ) Sender deg mange klemmer og smil: )