mandag 26. januar 2009

be back in a while


Det kommer til å bli mange tunge kvelder fremover. 

Kjæresten min har gått i fra meg. 

Jeg har ikke fått utbetalt sykepenger på 2 måneder grunnet slurv fra NAV
Jeg er enda ikke i noe fast behandlingsprogram
Jeg er SÅ lei av å kjempe

Jeg kjenner meg svakere enn noen sinne. 

picture ffffound

16 kommentarer:

CH sa...

Har kjæresten gått i fra deg? Altså gjort det slut? Uff :( Jeg forstår ikke hva som skjer her. Hva har du gjort som fortjener å gå gjennom et slikt helvete!? Livet er for urettferdig. Det forrige innlegget ditt kom ikke opp før nå foresten. I hvertfall hos meg. Det var jo fint å lese at du hadde det litt bedre enn for ett år siden. Jeg håper bare du kommer deg helberget gjennom tiden fremover. Det var på en måte det siste du trengte nå, at kjæresten forlot deg. Jeg tenker på deg, og sender deg masse støtte. Klem!

Swampoline sa...

ingen fortjener sånt!
håper alt ordner seg, og det fort.

Anonym sa...

jeg skal være ved din side når du enn trenger meg vennen..du er ALDRI alene!! verdens beste jente

Vikkan sa...

Så trist. Men hvis ikke han setter pris på deg så fortjener han deg ikke! Du er sterk og klarer deg igjennom dette. Jeg vet du gjør det! Kanskje ting ikke er så lett nå, disse årene, men det blir bedre... Det blir bedre for oss alle.

Vikkan.

Stine sa...

Det var kjempeleit å høre. Ingen ønsker at noe sånt skal skje, men av og til skjer det.
Men Vikkan har rett, han ser ikke det fine i deg, så han fortjener deg ikke. Jeg kjenner deg ikke, men du virker som en fantastisk person, sånn virkelig!
Ønsker deg alt godt, og at du må ta vare på de gode stundene og de fine minnene. Bare la deg glemme på alt det onde en liten stund. Og hvem vet, kanskje du smiler et lite smil også?!

Er her for deg om du trenger det,
mange, gode, kose-klemmer til deg!

Anonym sa...

huff :( Det var ikke noe koslig å lese. Har fulgt med bloggen din en stund nå, å leste om deg i mag :)
Håper alt ordner seg for deg og at du får den støtten du trenger og må ha :)
Sender deg masse støtte fra Trondheim :)

Mariah

Anonym sa...

det er nå du trenger å være ennå sterkere enn vanlig. stå på ! du klareer det : )

Midnight sa...

Jeg forstår deg så utrolig godt!
Kjæresten min gjorde det også slutt med meg etter 2 år..Det har gått 7 mndr nå, men jeg sørger fortsatt.. Det eneste jeg kan si er at ting vil bli lettere. Og vær så snill ikke tenk at du ikke vil leve lenger, for han er ikke verdt det! Jeg vil anbefale deg å lese en bok som heter Vannmelonen- ( Watermelon) Kjempebra bok som beskriver sorgen samtidig som den er oppmuntrende. Hvis du trenger å snekke med noen, så er jeg her.
Klem fra Midnight

Injured Hero sa...

Som de andre har sagt sier jeg det samme: Ingen fortjener så mye motgang... Det du går gjennom fortjener ingen... Kjærlighetssorgen vil svinne henn med tiden, og jeg tror på at det psykiske en gang vil bli bedre så lenge du ikke gir opp håpet!

Unknown sa...

Fysøren, det er virkelig det siste du trengte. Håper ikke det ødlegger for deg og alt det du har klart å oppnå. Vi alle vet du er sterk, og du står på ditt! VI støtter deg, selvom vi ikke vet hvem du er, og hvor du bor, men jeg ønsker deg lykke til! Skulle ønske jeg kunne gjort noe som virkelig hjelper, men håper det hjelper med en kommentar! good luck <3

Anonym sa...

Håp er å ikke gi opp, uansett hvor svart alt virker.
Håp er å le selv om man helst bare vil gråte.
Håp er å tro på en lysere hverdag selv når alt er bare tungt.
Håp er å vite at det er lysere der framme bare man fortsetter litt til..

Håpet vi bærer gir oss styrke,
til å kjempe og aldri gi opp.
Ved livets mange slag,
gir håpet oss tro på
en lysere morgendag.

Maddemor sa...

hei, jeg leste en artikkel om deg på jobben i går, og jeg kjenner meg så igjen i mye av det du sa. jeg har det ikke på langt nær så tøft som du har det, men likevel føler jeg at jeg kanskje har en god forståelse. jeg vil du skal vite at den artikkelen gjorde noe med meg, du inspirerte meg til å bli flinkere til å ta vare på meg selv og til ikke å gi opp. tusen takk! :)

jeg håper du fortsetter å kjempe like hardt, til tross for at kjæresten har gått fra deg. det var det siste du trengte, men prøv å fokuser på den enorme styrken du har inni deg, ikke gi opp!! jeg kjenner deg ikke i det hele tatt, men kan likevel si at jeg er utrolig stolt over deg og kampen du fører hver eneste dag. det er sterkt gjort!! :)

klem fra ei som bryr seg.

Midnight sa...

Har gitt deg en Award. =)
Du kan hente den på bloggen min. =)
NB:Beklager skrivefeil i forrige innlegg.

Lisa Sofie sa...

du va uheldig .. sku ha ønsket at du hadde det bedre .. være sterk, alt vil bi bedre til slutt vil du se..
greit du er gla i han, og det vil ta tid men gå videre før han er ikke verd deg vis han ikke sitter pris på deg .. ta vare på det du har no, og ikke bry deg om de som har vært i fortida de . det e altids en grunn før at dem ikke klart og vær der lenger .. husk det beste råd jeg gje deg :) lykke tel videre ..

CH sa...

Jeg håper det går bra med deg. Det var en koselig kommentar du la igjen på bloggen min, å det var godt å høre fra deg. Det er sant at vi må prøve å ikke bry oss om hva andre sier. Det er bare det å faktisk klare det som er problemet.. Håper du får en fin helg, i hvertfall så langt det lar seg gjøre i den tunge tiden du er i nå!

:) Ta vare på deg selv!

smokebleu sa...

dere er så snille, tusen takk for varme ord:)