fredag 2. januar 2009

2009- Woke up and wished that I was dead

Jeg vil så gjerne at dette året skal bli et bra år,  men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne..


picture flickr

6 kommentarer:

Vikkan sa...

Begynn med at det går bra! Jeg begynte med en heftig fylla i natt. Ble bare med noen fremmede hjem x) Det var ikke bra, men det gikk heldigvis bra, skal nok ikke møte dem igjen :O Voldtekt skremmer meg litt, men jeg tenker ikke ¨på det når jeg er drita.. Fikk heldigvis redda venninnen min og vi tok ti over elleve bussen siden "pappaen min ble sur" (noe som var løgn) men kom oss hjem. Håper du har det bra :)

Vikkan.

Unknown sa...

Sett deg noen nyttårsfortsett som du er bestemt på å fullføre! Det tror jeg er lurt :-) Lykke til!

Miriam Lilliana Sundsrud Jensen sa...

Jeg begynte også så bra nå.. Det skulle liksom bli et godt år, ny start og greier... Det ble ødelagt første dagen:( Men man må jo bare fortsette å prøve.. tror det er vikitg.. klem..

Anonym sa...

Hei :) Jeg er en jente på 17, snart 18 år. Jeg sliter selv med psykiske problem, og har i den siste tiden gått med psykolog en gang i uken. Jeg sliter fortsatt med mye, til tross for psykologhjelpen, men jeg kjenner at den virkelig hjelper! Jeg har fått tilbud om både sovetabletter og anti-depressive tabletter, men jeg er glad jeg takket nei. For til tross for 10 månder på venteliste til psykolog(BUP), så var det verdt ventingen. Jeg leste reportasjen om deg i MAG, å jeg beundrer deg for at du tør å gjør noe slikt! Det er sterkt gjort, å det viser at innerst inne i deg så lever det noe som du sikkert lengter etter å få kunne vise :) Jeg vet du kommer til å klare deg en dag, å jeg håper ting vil bli bedre for deg dette året! Jeg tror 2009 blir et bra år. Lykke til videre, å jeg håper du snart får hjelp du også! Mitt råd er; ALDRI gi opp, uansett hva du venter på eller streber etter. Det er bedre å angre på noe du har gjort en noe du ikke har gjort. Lykke til!

smokebleu sa...

Kjære Vikkan! Jeg prøver å tenke litt positivt. Skyve bort alle negative tankerier, men ikke så lett det der.

Prøv å tenke du også. Jeg vet det er veldig lett å få en gi f holdning når man drikker og er sliten av livet. Slik var jeg og før. Jeg hadde mye uflaks. Nå er jeg helt nummen i kroppen/ følelsene. så nå sitter jeg i midten av 20 årene og angrer og angrer. Skam. Sint. Sliten. Prøv å elske deg selv Vikkan. Jeg håper sånn det går bedre for deg i 2009. Jeg heier på deg!

Klem.

kjære Andrea Krovoll! Jeg tror jeg skal prøve på det, sette meg noen nyttårsforsett. Tusen takk. klem til deg.

smokebleu sa...

Kjære Miriam Lilliana! Hva skjedde første dagen siden det ble ødelagt? Ikke gi opp! Jeg heier på deg også! Sender deg masse varme tanker. Tiden leger alle sår, eller hva? Stor klem!

Kjære Siljus! Takk for et sterkt og varmt innlegg! :)
Jeg håper sånn at du får den hjelpen du trenger! Takk for gode råd og at du har tro på meg. Det betyr mer enn du aner! Jeg sender også deg varme tanker/ styrke og klemmer. Stå på du også. Vi klarer dette.

Stor klem:)