tirsdag 13. januar 2009

angst

'Why do we trust one another so little? I know there must be a reason, but still I sometimes think it's horrible that you find you can never really confide in people, even in those who are nearest to you'. 

Anne Frank

4 kommentarer:

Vikkan sa...

Har du lest Anne Frank's dagbok ? Jeg har lest den. Synes det er mange andre bøker som folk har skrevet under krigen som er bedre, men, men. Hun skrev jo ikke altfor regelmessig noe som irriterte meg:/ Ikke det at boken ikke var bra, for det var den! Hun var jo veldig ung også da. Huff, tragisk død.

Håper du finner litt styrke til å overvinne hverdagen. Selv føler jeg, jeg bare "overlever" i stedet for å leve. Jeg sender deg minst en tanke om ikke flere hver dag Smoke bleu (:

Jeg har håp for deg, husk det!

Varme hilsner fra Vikkan.

CH sa...

Kjære smoke bleu. Jeg har skrevet et lite sykke om og til deg på bloggen min som jeg vil du skal lese og ta til deg. Håper det går bra hos deg, og at du klarer å finne noen lyspunkt iløpet av hverdagen din.

Anonym sa...

Hei :)

Hadde bare lyst til å legge igjen en liten kommentar. Jeg er innom bloggen din flere ganger i uken, og synes den er utrolig bra. Selv om jeg er bare 14 år kjenner jeg meg igjen i så mye av det du skriver, og jeg føler virkelig med deg: Helse-Norge er noe herk.

Ønsker deg lykke til framover, stå på og vit at folk tenker på deg.
Varme klemmer fra trønder-jente

smokebleu sa...

Kjære Vikkan: ) Kommentarene dine lyser opp hverdagen min! :)) Jeg har lest Anne Franks Dagbok når jeg var mye yngre. I begynnelsen av ungdomsskolen leste jeg den. Jeg husker bare at jeg ble veldig revet med og syntes det var grusomt å tenke på hva den lille jenta (og mange andre) opplevde. Jeg føler vel at jeg og bare "overlever" om dagen. Jeg sender deg varme tanker tilbake

En stor klem til deg.

Kjære Theres- Jeg var inne å leste på bloggen din. Jeg kjenner meg igjen i tankene dine. Jeg synes du skriver veldig bra. Tusen takk for at du skrev om meg. Det kjennes veldig godt at du følte jeg kan være inspirerende. Jeg ønsker deg bare masse godt fremover. Ikke gi opp! Det virker som du har en fin/ god familie? Håper du kan støtte deg til de. Jeg kommer til å følge med på bloggen din. Klem fra meg.

Kjære Anonym. Det varmer at du besøker den lille bloggen min. Tusen takk:)Jeg er helt enig med deg, helse norge kan være noe herk, hehe. Håper vi alle får det bedre i dette året. Det er lov å håpe:) Selv om møtet med helse norge kan være som å møte en vegg, så ikke gi opp, (hvis du noen gang føler du trenger hjelp). Man kommer igjennom "veggen" tilslutt. Ønsker deg en fin januar og et godt nytt år. klem til deg trønder jenten:))