fredag 16. januar 2009

URO


Igjen er det kveld. Jeg sitter i stuen. 
Jeg føler at mørket nærmest presser seg inn igjennom vindusrutene. 
En gulvlampe i det ene hjørnet lyser svakt opp, kaster skygger utover parketten. Jeg vet jeg må sove snart, men bekymringer holder meg våken. 
Setningen  'Jeg klarer ikke mer'  står på repeat i hodet mitt. 

Jeg prøver allikevel å holde fast i enkle drømmer.




6 kommentarer:

Stine sa...

Holdt ut, bare tro på at en dag blir alt bedre. For alt blir bedre èn dag! Og inntil da, er vi blogg-vennene dine her for å backe deg opp.

Skjedd noe interessant i det siste da? Har du sett noe forunderlig, hørt noen annerledes lyder, tenkt noen fine tanker, skjedd noe fint i det siste, sovet en hel dag (høres deilig ut for meg iallefall).

Bare snakk det ut..

Anonym sa...

Vi har tro på deg!

CH sa...

Gå inn den øverste av de tre veiene smoke bleu :) Håper på bedring for deg!

Anonym sa...

Hei!

Jeg leste om deg i MAG, og fikk så lyst til å besøke bloggen din! Jeg syns det var bra av deg å stå frem der, og jeg håper du en dag får gått den veien du vil gå for å komme til målet du vil nå. Jeg har tro på at du kommer til å klare det!

silent_tears sa...

heisann jeg leste også artikkelen om deg i [MAG] kjempe bra og tøft av deg å stille opp, fikk lyst til å sjekke ut bloggen din :) og kommer nok til å stikke innom den innimellom :)

-Maja-

smokebleu sa...

Hei Stine! Du er enormt god: ) det må du vite: ) Jeg prøver å holde ut. Jeg blir litt sint over at det skal være så vanskelig. At tanker kan "banke" en så grundig opp.
Håper du har en fin uke?

Hei AK. Takk takk takk! Har dere tro føler jeg at jeg skal bevise noe. Jeg skal klare å komme igjennom det her! Tenker på deg også

Hei Theres! Jeg måtte smile av denne. Du er søt! Jeg håper sånn på bedring for deg også. Jeg vet du sliter. Jeg krysser fingrene for deg! Jeg satt å fulgte veiene på tegningen og bare du har rett. Hehe, den øverste er jo ikke så komplisert;) takk

Hei Linda!
Tusen tusen takk. Jeg tittet innom bloggen din også. Du skriver veldig bra:)) likte "Jeg har funnet drømmehuset mitt" Helt superb. masse mer som fikk meg til å smile. En liten skribent er du. Klem til deg.

Hei Silent tears! det betyr mye at du besøker bloggen min. Jeg håper det går bedre for deg! Jeg skal sende deg masse styrketanker! Ikke bank deg selv opp for mye. Prøv! Men jeg vet det er vanskelig. Jeg tenker på deg. Stor klem!