lørdag 17. april 2010

det er VÅR!

picture unknown

Tidligere i dag  skrev jeg et langt og følelseladet innlegg om at jeg vil DØ hver eneste dag. Jeg la det ut. Så slettet jeg det igjen. Jeg er fryktelig negativ fortiden. Ikke så rart, smertene spiser meg opp. Men så fant jeg dette søte bildet og legger ut dette i stedet. En søt liten tass som titter opp fra lass med vinter snø. 

Det er vår! Jeg elsker jo våren.  

3 kommentarer:

Midnight sa...

For ett nydelig bilde! =)

Vikkan sa...

Kjempe søtt bilde!

Våren er min yndlingstid også, men i noen perioder (som ofte varer i årevis) er ønske om å dø så sterkt at man ikke ser våren eller blomstene for den del. Det blir bare et endeløst ny årstid der alle skal være lykkelig for at snøen er borte... Håper det går bedre med deg nå i dag!

Klem

smokebleu sa...

hei midnight! ja var det ikke et søtt bilde? føler jeg og må prøve å grave meg litt frem fra et lass med snø/ sorg. sender deg en klem og takk for kommentarer:)

hei vikkan!
du forstår meg som ingen andre! går dessverre ikke så alt for bra i dag, men klarer å komme meg på trening og det er positivt. kjenner formen bedrer seg:) mer utholden etc. men det er så mye jeg vil og så stopper angsten meg, utrolig irriterende, menmen. Sender deg varme tanker og klemmer!